Digitale voorlichtingsavond Hondsrug College duidelijk in trek

Er is veel belangstelling voor de digitale voorlichtingsavonden van het Hondsrug College. Afgelopen dinsdag was de eerste en volgende week donderdag, 26 november, de tweede. Vorige week kwamen bijna tweehonderd ouders online, om de docenten van het digitale Hondsrugpanel het hemd van hun lijf te vragen. Ter ondersteuning van dit vragenvuur helpt een keur aan interactieve informatiefilmpjes de geïnteresseerden op weg. De video's en het panel zijn onderdeel van de corona-veilige voorlichtingsavond van het Hondsrug College. Wie mee wil doen aan de voorlichtingsavond, of deel wil nemen aan de proeflessen kan zich aanmelden via: deze link.

Sfeer snuiven

Potentiële leerlingen konden eerder die dag wel sfeer snuiven op school. De achtste groepers kregen dinsdagmiddag drie proeflessen aangeboden, zodat ze een goede indruk kregen hoe het er op de Christelijke Scholengemeenschap aan de Emmalaan aan toe gaat. Ze waren ondermeer welkom bij geschiedenis, O&O, beeldende vakken, Vakcollege en theaterlessen. Gezien de omstandigheden werd zoveel mogelijk van grote lokalen gebruik gemaakt en waar nodig werden mondkapjes gebruikt. Ook volgende week donderdag zijn er proeflessen waarbij groep 8 leerlingen van harte welkom zijn.

Aanmelden

Locatieleider Ben den Hamer is blij met de grote belangstelling voor de digitale informatieavond. "Het is echt fijn om te merken dat we op deze bijzondere manier toch ons enthousiasme over het Hondsrug College kunnen delen. We hebben als team veel zin in de tweede informatiesessie op donderdag 26 november".

Fotobijschrift: Locatieleider Ben den Hamer aan het woord in de tot tv-studio omgebouwde schoolzaal. Foto: Wim van der Glas.