Wereldrecord voor jubilerend Hondsrug College

Wie jarig is viert feest en dat laatste kun je met een gerust hart aan het Hondsrug College overlaten. Onze school bestaat vijfentwintig jaar en dus geen Engels, wiskunde of geschiedenis deze dinsdag. In plaats daarvan een stormbaan of silent disco. Hoe kan het ook anders met het WK in zicht, lekker voetballen op de PlayStation hoorde er ook bij.

Gezelligheid

Gezelligheid en vrolijkheid alom dus in en rond de gebouwen van het Hondsrug College. Een jubileum is en blijft tenslotte een bijzonder moment. Een gelegenheid die zo bijzonder moet zijn dat ze er in 2043 bij het vijftigjarig bestaan nog over praten.

Uitdaging

Voor de leerlingen van de toekomst is er in elk geval al een uitdaging. Ter afsluiting van het Hondsrug-verjaardagsfeest vestigden de bijna 1800 leerlingen namelijk het wereldrecord dopper-percussie, ofwel muziek maken op deze kunststof waterflesjes. Op het sportveld van gebouw De Marke toonden de Hondsruggers van jong tot oud hun muzikale talent. Een bijzonder record dat vast en zeker standhoudt tot het gouden jubileum over 25 jaar.

 

Wil je nog even terugkijken, klik op deze link voor het fotoalbum